Ontwikkeling van innovatieve zorgprojecten

AIG Careconcepts

AIG Careconcepts houdt zich sinds 2007 bezig met projectontwikkeling en conceptontwikkeling in de zorgsector. Het ontwikkelen en realiseren van zorgvastgoed en zorgconcepten vereist specifieke kennis en ervaring. AIG Careconcepts combineert kennis van zorgvastgoedontwikkeling met expertise op het gebied van zorgexploitatieconcepten en -modellen.

Redenerend vanuit de behoefte van zowel de zorgvrager als de zorgverlener worden innovatieve projecten integraal ontwikkeld. De directie van AIG Careconcepts wordt gevoerd door zorgondernemers Bart van Venrooij en Bernhard Minnen. Bart van Venrooij heeft meerjarige ervaring in diverse disciplines in en rondom de zorg, terwijl Bernhard Minnen specialist in de dienstverlenende sector is. Beide ondernemers hebben daarnaast veel kennis van en affiniteit met vastgoedontwikkeling en complexe vraagstukken op het gebied van huisvesting.

Het team bestaat verder uit projectmanagers Jan Strating en Pieter van Dijk. Met dit daadkrachtige team is AIG Careconcepts in staat om zowel kleine als grote projecten te realiseren. Voor eigen rekening en risico of desgewenst als gedelegeerd opdrachtnemer. Dit team maakte tot medio 2020 tevens deel uit van het Managementteam van zorgorganisatie Rosorum.

Neem contact op