Holendrecht 55 - Abcoude

Zorgvilla Abcoude

In opdracht van Cares Zorgvastgoed , een joint venture tussen HCI group (moedermaatschappij van AIG Careconcepts) en Korian, ontwikkelt AIG Careconcepts aan de rand van het centrum van Abcoude  een nieuwe woonzorgvilla voor het Stepping Stones label van Korian met circa 36 luxe studio’s, voor ouderen met geheugenproblematiek. De oplevering van de nieuw te bouwen zorgvilla staat gepland voor de eerste helft van 2023.

Korian en AIG hebben een exclusieve samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe locaties voor de vijf zorglabels van Korian in Nederland. In Cares wordt samen een portefeuille van zorgvastgoedobjecten opgebouwd. Daarnaast zullen partijen met bestaande partners in zorgvastgoed blijven samenwerken.

Korian is een ambitieuze Franse beursgenoteerde zorgorganisatie met meer dan 50.000 medewerkers en actief in Frankrijk, Belgie, Duitsland, Spanje, Italie en sinds 2019 ook in Nederland.

AIG Careconcepts is een in zorgvastgoed gespecialiseerd ontwikkelbedrijf met bovendien een sterke ervaring in zorgexploitatie via voormalig zusterorganisatie Rosorum die sinds zomer 2020 deel uitmaakt van de Korian groep.

AIG Careconcepts zoekt ontwikkellocaties in heel Nederland. Bij voorkeur  binnenstedelijk gelegen in redelijke nabijheid van faciliteiten. Dit kan heel goed als onderdeel van grotere planontwikkelingen en in samenwerking met andere ontwikkelende partijen zijn.

Neem contact op